Crónica Cataluña.

Crónica Cataluña.

Dani Alves se siente condenado sin juicio previo.

Dani Alves se siente condenado sin juicio previo.

El futbolista Dani Alves ha expressat la seva frustració respecte a la seva situació després d'haver ingressat a presó sense haver estat jutjat per haver suposadament agredit sexualment una jove a la discoteca Sutton de Barcelona el passat 20 de gener. Durant una entrevista a "La Vanguardia" que Europa Press ha recollit aquest dimecres, Alves ha explicat que espera que el judici es dugui a terme abans de final d'any i que confia en la justícia. A més, lamenta haver estat en presó preventiva durant gairebé sis mesos ja que "mai" ha planejat escapar.

El jugador ha explicat que, si en el moment en què va abandonar la discoteca –minuts després de la presumpta agressió sexual– algú l'hagués advertit que hi havia una jove que l'acusava d'haver-la agredit, hauria anat "immediatament" a una comissaria per esclarir el que havia passat.

"Fins ara s'ha explicat un relat molt angoixant de por i terror que no té res a veure amb el que va passar ni amb el que jo vaig fer", ha sostingut Alves, que ha afegit que ha decidit parlar per demanar perdó públicament a la seva dona.

El futbolista ha explicat que segueix sol a una cel·la del mòdul 13 de la presó de Brians 2 a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona), que dedica el seu temps a escriure i que té "almenys tres projectes de llibre".